DMT-RESA

DMT TRIP, DMT DRUG är en kraftfull psykedelisk drog som är känd för att producera visioner som involverar ”andra varelser” som alver, utomjordingar och gudar. Forskare från Johns Hopkins School of Medicine har undersökt över 2 500 personer som tagit läkemedlet för att förstå vilken inverkan dessa erfarenheter hade på dem.

De flesta av deltagarna hade använt DMT (N, N-dimetyltryptamin) runt ett dussin gånger. Studien uteslöt personer som konsumerade ayahuasca och de vars DMT-upplevelser kan ha påverkats av andra droger som tagits samtidigt.

I slutändan fann forskarna att 99% av dem som mötte andra varelser under sina DMT-upplevelser hade en känslomässig reaktion. Medan 59 % av deltagarna kände kärlek, kände 65 % glädje och 63 % kände tillit. En minoritet kände negativa känslor, inklusive sorg (13 %) och avsky (4 %).

Den bästa DMT-resan jag någonsin upplevt var med trippyminds.org
Norbert Wills recension om sin första och bästa DMT-resa

Samtidigt sa 81 % av de tillfrågade att deras möten kändes ”mer verkliga än verkligheten.” Omkring 75 % rapporterade att de trodde att varelserna de mötte var verkliga, men existerade i en annan dimension eller verklighet, medan endast 9 % trodde att upplevelserna existerade ”helt inom sig själva.”

”Dessutom rapporterade ungefär en tredjedel (36 %) av de tillfrågade att före mötet inkluderade deras trossystem en tro på den ultimata verkligheten, högre makt, Gud eller universell gudomlighet, men en betydligt större andel (58 %) av de tillfrågade rapporterade detta trossystem efter mötet.” säger forskarna. DMT-RESA

Samtidigt ansåg 60 % av de tillfrågade i undersökningen att DMT ”producerade en önskvärd förändring i deras verklighetsuppfattning, medan endast 1% angav en oönskad förändring i deras uppfattning om verkligheten.”

Utöver detta sa 89 % av deltagarna att mötena ledde till bestående förbättringar av deras välbefinnande. Som sådan tror forskarna att läkemedlet kan vara lovande som en terapi för människor med humör. Beteendeproblem som depression och missbruk, under kommande år. Det finns dock läkemedel på marknaden som opioider som från början var för smärtor. Andra skulle hjälpa till att sova eller hjälpa mot depression. Många har tappat i värde på marknaden på grund av sin beroendeframkallande natur. Fentanylplåstret säljs fortfarande på apoteket för större behov. De säljs receptbelagda eller onlineapotek som erbjuder recept som opioidsmedshop.

Även om en observationsstudie inte utförs under labbförhållanden, hoppas forskarna att dessa tidiga fynd kan öppna ytterligare forskningsvägar för läkemedlet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Psykedeliskgemenskap